Calusul in gura


Trăind in mizeria asta de tară toţi avem frustrările noastre legate de bani si de faptul că nu ai ce pune in faţă copilului de mâncare iar parlamentarii mănâncă cu maxim 10 lei porţia de mâncare ,stau in apartamente duplex cu 300 de lei chirie sau chiar în camere de hotel plătite din banii noştri, au maşini de serviciu de la E Klasse in sus etc. Bulangii ăştia nu plătesc nimic din ce plătim noi (eu de exemplu plătesc chiria 200 euro ,aproximativ 900 de lei la cursul actual ,puteam sta in 3 apartamente de parlamentari) ,ăştia nu plătesc mâncare ,nu plătesc întreţinerea maşinii (până şi şoferul le este plătit din banii noştri) au şi un salariu care se învârte in jur de 6000 lei şi tot nu le ajunge. Vad ca Boc a marit bugetul alocat lor cu 25% ,ca deh, e criza, trebuie sa răzbească prin ea.

Deşi viaţa este din ce in ce mai grea pentru noi ,si mai bună pentru aleşii noştri ,aveam parca si noi o "răzbunare", aveam si noi oaze pe oceanul politico-teve in care ne regăseam cu toţii si printre hohote ziceam "Ce bine le-a făcut ! Ce tari sunt!". Aceste emisiuni care au avut atât curaj sa pamfleteze nesimţirea de sus sunt (inutil sa mai zic): Cronica Cârcotaşilor, Mondenii si de la trustul Intact Divertis (deşi nu l-am văzut niciodată pe motanul Felix ,personaj la ei). Aceşti oameni minunaţi parodiau sistemul şi parcă mai îndulceau necazul ,parcă ne mai aduceau un zâmbet pe buze...

Cred că sătul sa fie parodiat si el si fică-sa si amanta Udrea ,Basescu tras sforile pentru o lege care interzice pamfletul. CUM ??? -veţi întreba- Da ... interzice orice parodiere a oricărui personaj fără acordul lui. Ce căcat! Ce gunoaie de oameni! Vor sa ne şteargă ultimul zâmbet de pe buze ,ultimul strop de speranţă, ultimul vis că lucrurile se vor îndrepta daca ele sunt arătate... Am citit azi blogul lui Bendeac si am rămas şocat. Va citez doar o parte din el :
Agenţia de Monitorizare a Presei (AMP) a atras marţi atenţia asupra unei prevederi din proiectul noului Cod civil, care, în opinia acestei ONG, ar împiedica difuzarea emisiunilor de pamflet politic. „O altă atingere adusă vieţii private este considerată: utilizarea numelui, imaginii, vocii sau asemănării cu o altă persoană în alt scop decât informarea legitimă a publicului” (art. 80 litera i). Din această prevedere înţelegem că o emisiune de tip pamflet politic şi social cum ar fi „Divertis Show”, „Cronica cârcotaşilor”, „Mondenii” nu mai pot avea loc pentru că folosirea asemănării cu un prim-ministru sau preşedinte nu mai sunt posibile”, consideră AMP într-un comunicat difuzat marţi.


Ţara asta mai cere o revoluţie oameni buni. Tiranii ăştia vor sa ne ia orice drept ,orice şansa la viată frumoasa si doar ei sa facă pula mare netulburaţi de nimeni si neapostrofati de nimeni. Nemernicii. Ne-au luat tot si acum vor sa ne ia si zâmbetul. Pai cum credeţi ca va decurge un dialog Bendeac -Becali ?

M.B.- Bună ziua domnule Becali !
G.B. -Sa te fut zdreanţa ,care eşti tu zdreanţa ,mereu razi de mine acolo la Prima TV ,tu si curvele alea doua.
M.B.- Îmi cer scuze pentru deranjul provocat şefu' ...dar ...
G.B. -Ce scuze mai hahaleră ...acum îţi ceri scuze ?
M.B.- Voiam sa va cer voie sa mai facem mişto de dvs. in continuare ,si să vă facem cioban si tiran etc... Ce ziceţi ?
G.B. Aaaaaa ... dacă ceri voie atunci DA ...te las . Continuă să mă faci cioban,prost ,incult ! Este in regulă. Ai dezlegare de la mine Gigi Becali - războinicul luminii


Chiar credeţi ca aşa vor merge treburile ? Cine-i atât de "open-mind" încât sa accepte umorul făcut pe seama lui ? In nici un caz Becali ... Cat despre Băsescu ,cred ca îl arestează pe Dl Bendeac de la intrarea in Cotroceni. Sper sa nu sa se ajungă acolo... JOS CENZURA !!! JOS TIRANIA !!!


VIVAT PAMFLETUL !

Un articol scris de catre:

Moroi's blog



Sesizari catre nimeni





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms