Betia dupa doua romane...



Juriul Concursului de manuscrise pentru scriitorii sub 35 de ani, organizat de Uniunea Scriitorilor din Romania si Editura Cartea Romaneasca, compus din Radu Aldulescu, Dan Cristea, Gabriel Dimisianu, a acordat urmatoarele premii:
• la sectiunea „Poezie”, volumului "Chipurile" de Stoian G. Bogdan;
• la sectiunea „Proza”, romanului "Viata unui sef de departament" povestita de fiul sau Supermen de Serban Anghene.



Serban Anghene s-a nascut pe 9 octombrie 1987. Este student la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti. A debutat in anul 2008, la Editura Dominor, cu Romanul dintre doua betii. Este reporter la Radio Romania Actualitati.

Serban Anghene are doar 21 de ani si nu are amintiri prerevolutionare. Amintirile lui sint dintr-o lume noua, in care toti copiii se viseaza eroi de basm cinematografic si trebuie sa salveze Lumea. Dar cum poate deveni erou fiul unui Supermen ratat? Viata unui sef de departament povestita de fiul sau Supermen este un tipic bildungsroman, un roman proaspat si vital, care debuteaza cu o dedicatie emotionanta: Primului si singurului meu erou, care a fost si este TATAL MEU. Din acest moment cartea curge singura printre zimbete si lacrimi, printre intimplari banale si extraordinare. Este cartea pe care toti doresc sa o scrie, iar unii chiar reusesc.”
Madalina Ghiu
P.S. : Serban imi este prieten si astfel are un loc special pe acest blog. Iar poza am facut-o cu mana mea si cu aparatul prietenei sale asa ca si aceasta are un loc special pe acest blog.



Un articol scris de catre:

Mindrefresh

http://2.bp.blogspot.com/_lb0itJgZqfM/SOd3lEdUbUI/AAAAAAAADZE/B2HmfsS-Twk/S660/_Users_yohannbernier_Desktop_Mind+refresh_B.jpg

Mindrefresh-fresh,smart and funny!





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms